mortsel anders, de snelste weg naar een beter Mortsel

Open brief aan de toekomstige burgemeester

Open brief aan de toekomstige burgemeester

Geachte heer Broeckx,
Beste Erik,

Eerst en vooral wensen wij u nogmaals te feliciteren met uw overwinning,"De Kracht Van Verandering" heeft blijkbaar vele Mortselaars aangesproken.

Alhoewel er in vele media reeds werd bericht over een coalitie in Mortsel,blijkt dit nog niet het geval te zijn, en titelde men dat u voor weekendwerk stond.

Wel beste Erik, graag bieden wij hulp aan in deze ongetwijfeld drukke tijden.

Wij van mortsel-anders staan al zes jaar voor verandering, what's in a name, enzouden u graag helpen bij het verwezenlijken van deze veranderingen. Veranderen om te verbeteren is ondertussen het credo van onze partij geworden.

Eén groot voordeel, moest u toch beslissen om met ons te willen praten, als lokale partij hoeven wij geen verantwoording af te leggen tegenover provinciale of federale partijorganen (wie zegt wat 2014 brengt?). Daarenboven weet onze ploeg als geen ander wat er leeft binnen de verenigingen en de lokale middenstand. Aan de hand van uw verkiezings-programma zijn wij er van overtuigd dat we snel tot een vergelijk zouden kunnen komen.

Beste Erik, bent u dus nog op zoek naar m/v met talent om mee de uitdagingen van de volgende 6 jaar aan te gaan weet dan dat mortsel-anders klaar staat om met de energie van zijn 29 gemotiveerde kandidaten een ander en beter Mortsel mee op de kaart te zetten!

De kracht van verandering is ook krachtdadig veranderen.

Met welgemeende groeten,


mortsel-anders

mortsel-anders redactie 20-10-2012